Coach

Pitkille ja mukaville turistimatkoille

16

matkustajapaikkaa

Tilavat matkatavaratilat

Takana ja sivuilla matkustajaistuinten yläpuolella

Mukavuus

Mukavat istuimet, tehokas lämmitys ja ilmanvaihtolaitteet

Lisävarusteet

Laadukas Wi-Fi, yksittäiset USB-latausliittimet jne.

MAN TGE Coach on esikuva nykyaikaiselle pienien ryhmien turistibussille.

MAN-pienturistibussi, joka on suunniteltu mukaville, pitkille matkoille ja joka täyttää kaikki tarpeet, on monipuolinen ja paras valinta laatutietoisille.

MAN TGE Coach -linja-autoissa on perinteisen täysikokoisen turistibussin DNA kaikella mitä laadukkaaseen matkaan tarvitset: laajoista matkatavaratiloista ja matkustaja-tiloista, erilaisiin lisälaiteominaisuuksiin, kuten Wi-Fi- ja USB-latureihin. 16-paikkaiseen bussiin mahtuu vakiona jopa 1 700 litraan matkatavaroita. MAN TGE Coach -turistibussi voidaan räätälöidä jääkaapilla, erilaisilla sisustusväreillä ja vaihtoehdoilla, kuten istuinten selkänojiin sijoitettavilla pöydillä parhaan matkustuskokemuksen saamiseksi. MAN TGE Coach on varustettu noin 20 turvallisuusteknologialla – turvallisuudesta ei ole varaa tinkiä, koska se on korkealaatuinen turistiminibussi.

Me voimme valmistaa tuoteen sinun toiveiden mukaisesti

Jos et löytänyt Sinun tarpeisiin sopivaa mallia niin ota silti yhteyttä myyntitiimiimme niin käydään tarpeesi läpi yhdessä. Etsimme sinulle parhaan mahdollisen vaihtoehdon ja valmistamme sen sinulle ajallaan.